Пол Стенли (KISS) разкрива какво се крие зад грима в автобиографична книга

„Звездното дете“ изгрява на българския книжен небосклон с книгата си МУЗИКАТА – МОЯТ ГРЯХ БЕЗ МАСКА

Искахте най-доброто? Получавате най-доброто!

Въпреки отлагането на книгата, породено от безпрецедентната ситуация с COVID-19 в световен мащаб, автобиографията на гениалния фронтмен на KISS Пол Стенли ще „свали маската“ си на 1 декември на български език. Любопитната и изпълнена с рок книга на Стенли се оказва и утехата, която българската армия на KISS ще получи след окончателното изключване на страната ни от прощалното турне на групата, отложено за 2021 г.

МУЗИКАТА – МОЯТ ГРЯХ БЕЗ МАСКА представя забавната, шокираща и вдъхновяваща история на една от най-популярните музикални икони в рок музиката. В книгата Стенли смесва лични преживявания от детството си през 50-те и 60-те години на миналия век с истории от групата, които ще изненадат дори най-запалените членове на „армията“ на KISS. Малцина знаят, че Стенли страда от „микротия“ (малформация на ушната мида, засегнала дясното му ухо). Полуглух, Пол Стенли успява да разкрие музикалния си талант, да създаде успешната концепция за грима на лицето си и след години усърден труд на и зад сцената да запише групата си в Рокендрол зала на славата през 2014 г.

Освен личния живот на автора МУЗИКАТА – МОЯТ ГРЯХ БЕЗ МАСКА разкрива и скандалите, драматичните и напрегнати моменти преди концерти, както и организацията на масивните пиротехнически ефекти, които съпътстват всяка изява на KISS.

„Казват, че съм проявил голяма смелост, публикувайки книга, която ме показва без маска; истината е, че я написах, защото изпитвах необходимост да направя равносметка на личния си живот. Сигурен съм, че мнозина ще видят себе си някъде в тази история и я споделям заради мястото, където би могла да ги отведе.“

Книгата ще излезе във вариант с меки и твърди корици, като вторият ще бъде с луксозна обложка, буквално „сваляща“ популярния грим на автора. Предварителните поръчки са вече отворени в сайта на издателството, а по рафтовете на всички книжарници ще бъде налична на 1 декември.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    Чефут,даже по носа ще го познаете…Може би най-алчната група с най-алчните членове…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото