Официално – OPETH в София на 20 март 2021

В дни на отменени културни събития, ето я и първата светла вест за потвърдено шоу на европейски музикални звезди в България!

Потвърждаваме новината, която групата сподели в официалните си страници – Opeth ще свирят в София, като част от анонсираното днес европейско турне.

Шведските звезди, ще изнесат шоуто си на 20 март 2021 година, в зала „Универсиада“. Концертът ще започне в 20.00 часа с изпълнение на специалните гости  The Vintage Caravan от Исландия.

Организаторите следят с внимание пандемичната обстановка и ще се съобразят с всички изисквания по организацията и провеждането на дългоочакваното шоу с цел запазване здравето на членовете на групата, екипите и феновете, като това няма да попречи на атмосферата на концерта – музиката на шведските виртуози ще достигне до публиката им с перфектен звук, осветление и заслужено възторжена празнична енергия!

До дни ще бъдат пуснати билети, очаквайте информация!

Промоутър е българската фирма БлуХилс

https://www.facebook.com/bluehillsevents

  1. #1 написан от Rockfan (преди 2 години)

    А, честито 🙂 !!! Дано Опет да „повлекат крак“ и нещата най-после да почнат да се случват по нормалния начин, от преди „епидемията“. Всъщност, живот и здраве, нещата би трябвало да потръгнат още в края на тази, 2020-а година, с концертите на Машин Хед, Таря и надявам се още световноизвестни музиканти 🙂 (извинявам се, ако пропускам някой- в момента не мога да се сетя дали има обявени и други гостувания за есента и зимата)…

  2. #2 написан от Rockfan (преди 2 години)

    Оп, бърза поправка 🙂 . Сега забелязах в горния ъгъл „Следващ концерт“- Фил Анселмо 🙂 . Ами, дано и той да успее да дойде и да се получи готино шоу за българските му фенове!

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото