Официален стрийм на новия аблум на AVERSIO HUMANITATIS

Debemur Morti Productions представя официален стрийм на предстоящият албум на испанските окултисти AVERSIO HUMANITATIS.

След като се предефинираха с тяхното ЕР от 2017 „Longing For The Untold“, AVERSIO HUMANITATIS се завръщат с дългоочакван пълноформатен албум.

„Behold The Silent Dwellers“ е бездна от въртящ се абаносов дисонанс, използващ претенциозността на депресивната психеделия и неумолима бруталност, за да акцентира заплашителното Блек метъл ядро. До официалното му излизане този петък 19 юни, този необуздан звяр е пуснат за свободен стрийм и можете да го чуете, както на сайта на Debemur Morti Productions, така и в Youtube канала им.

„Познато звучащ, но и странно уникален по начина, по който безпроблемно сблъсква толкова много влияния „Behold The Silent Dwellers“ е албум, който без усилие ще задържи вниманието ви през 36-минутната си продължителност.

Всяка от шестте композиции много внимателно е създавана и безупречно представена предоминантно в средно темпо, разчитайки на тайнствената способност за създаване на зловеща атмосфера с обмислена структура, която да носи покъртително послание, в замяна на излишна скорост и безсмислена агресия.“ (Swallowed In Black)

„Behold The Silent Dwellers“ ще бъде издаден на CD, 12 „LP, ексклузивно DMP издание 12“ LP и в дигитален формат на 19 юни и е достъпен за закупуване от EU магазина на лейбъла, US shop-а и Bandcamp.

Официални ресурси:

https://www.debemur-morti.com/en/
https://www.facebook.com/debemurmorti
https://www.instagram.com/debemurmorti/
https://www.debemur-morti.com/en/12-eshop

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

    …..Интересно….ще има депресия…..

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото