Остават броени дни до шоуто на Bruce Dickinson

Един от най-емблематичните музиканти на нашето време Брус Дикинсън идва в София за една по-различна и специална вечер със своите фенове в зала 1 на НДК. През 2017 Дикинсън започва да промотира автобиографията си „За какво служи този бутон“ като прави няколко литературни четения и срещи с фенове и медии в различни театри във Великобритания. Оттогава, „За какво служи този бутон – Вечер – разговор с Брус Дикинсън“ се превръща в едно собствено шоу, което наподобява стендъп комедия.

Шоуто е разделено на две части. В началото Брус разказва по много забавен и хумористичен начин за вълнуващия си живот, представяйки малко известни и интересни истории, придружени с лични снимки. Втората част е посветена изцяло на въпроси от публиката към Брус Дикинсън, на които той отговаря увлекателно, интересно и с неподправено чувство за хумор.

Все още има налични билети за шоуто „За какво служи този бутон – Вечер с Брус Дикинсън“. Те могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, билетния център на НДК, както и онлайн на www.eventim.bg.

Входовете на НДК на 23 декември ще бъдат отворени в 19:00 ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Събитието ще започне в 20:00 часа, и ще бъде с продължителност около 2 часа.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото