ОРЕНДЪ ще свирят с ORATNITZA и БАЛКАНДЖИ

BGTSC представя: ОРЕНДЪ! Те ще открият концерта на ORATNITZA и БАЛКАНДЖИ на 22 май, събота, от 18:00 часа на най-новата и голяма открита сцена у нас – АРЕНА СОФИЯ, колодрум Сердика, Борисова градина.

ОРЕНДЪ е български музикален проект, целящ да пресъздаде и представи български народни песни в метъл вариант. Създател на проекта и на по-голямата част от аранжиментите е Петър Стоянов, вокали.
Първата песен на проекта е „Катерино моме“, която е създадена през 2017 година. В следващите години групата работи по нови песни и така на 1.11.2020 година в 11:11 часа в музикалните интернет платформи се появява и дебютния албум „Максул“.

Билетите за концерта се продават онлайн и в мрежите на Eventim и Bilet.bg и партньорите им – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис, касите на Фаст Пей(Fast Pay) в столичното метро и страната.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според актуалната заповед на Министъра на здравеопазването.Предстои специална вечер под откритото небе! Вечер, в която завладяващите  ритми на родния фолклор ще звучат примесени в съвремено съзвучие под съпровода на етно и модерни инструменти.

Вратите на новата лятна сцена Арена София отварят в 18 часа! Очакваме Ви!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. #1 написан от Анонимен (преди 3 години)

    Аааааа стига бре! Оратница след Балканджи 🙁

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото