Ново издание от PRETTY MAIDS

Датските ветерани PRETTY MAIDS пуснаха на пазара концертния албум „Maid In Japan – Future World Live 30th Anniversary“. Изданието се разпространява на CD/DVD, Blu-ray и 2xLP и може да бъде поръчано тук По-долу може да гледате видео от изпълнението на „Little Drops Of Heaven“.

Това е специално издание, което предлага изпълнението на класическия албум на датчаните „Future World“ в неговата цялост. Творбата излиза през 1987 г и се явява пробивът, с който групата се отбелязва на метъл картата и до ден-днешен си остава най-популярното ѝ произведение.

За да отпразнува 30-годишнината от излизането му, бандата предприе голямо турне, обхващащо дати през 2017 г и 2018 г, на което изпълняваше целия албум. През ноември 2018 г. музикантите имаха два концерта в Токио и решиха да заснемат единия.

„Все пак, решението да снимаме в Япония беше повече от очевидно, след като Япония е едно от местата, в които сме най-популярни и до този момент не сме снимали наши концерти там“, споделя вокалистът Ronnie Atkins. „Помня много добре и двата концерта, забавлявахме се страшно много пред изключително шумна и ентусиазирана тълпа. Винаги е удоволствие да свирим в тази страна заради фантастичната и раздаваща се публика.“

Засега PRETTY MAIDS не планират да свирят отново целия „Future World“, така, че това е уникално издание, което всеки фен на групата трябва да притежава. 

Съдържание:

„FW30“ (Intro)
„Future World“
„We Came To Rock“
„Love Games“
„Yellow Rain“
„Loud ´N´ Proud“
„Rodeo“
„Needles In The Dark“
„Eye Of The Storm“
„Long Way To Go“
„Mother Of All Lies“
„Kingmaker“
„Bull’s Eye“
„Little Drops Of Heaven“
„Sin-Decade“

Bonus on DVD and Blu-ray:

The videos:

„Little Drops Of Heaven“
„Mother Of All Lies“
„Nuclear Boomerang“
„My Soul To Take“
„A Heart Without A Home“
„Kingmaker“
„Face The World“
„Bull’s Eye“
„Last Beauty On Earth“
„Serpentine“
„Will You Still Kiss Me (When I See You In Heaven)“

– Balingen Documentary
– Japan Documentary
– Interviews with Ronnie Atkins, Ken Hammer, Chris Laney, Rene Shades

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото