Новини от Peter Tägtgren

Основният двигател на PAIN и HYPOCRISY Peter Tägtgren започна годината като публикува изявление в социалните мрежи, в което намекна за плановете си за 2021 г. Ето и изявлението:

„Честита нова година на всички! 2020 г. беше трудна година – много от нас загубиха работата си и близки хора. Ако трябва да съм честен, беше ужасна година, само аптеките и политиците могат да я отчетат като добра, работещите хора бяха крайно натоварени и изтощени.

Моята нова година ще започне с издаването на няколко нови песни на PAIN (през февруари) и на HYPOCRISY в началото на лятото, някъде там ще се появи и нов албум на групата. Пазете се и ще се видим скоро.“

Както вече ви информирахме, Tägtgren и фронтменът на RAMMSTEIN Till Lindemann решиха да прекратят сътрудничеството си в проекта LINDEMANN. Последното им издание ще бъде DVD от концерта им в Москва през 2020 г., което трябва да излезе през пролетта на тази година. Till Lindemann ще продължи съществуването на проекта с чисто нов състав.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    Чакаме с нетърпение и с изострен слух…Най-накрая…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото