Новини от DELUGE

Френските авангардисти Deluge подписаха с Metal Blade Records. Бандата работи по втория си албум, студийната работа по който е приключена.

Групата коментира: „Много сме щастливи да ви съобщим, че следващият ни албум ще бъде издаден от Metal Blade Records. Записите по него приключиха и в момента сме в процес на смесване. В последните три години бяхме доста тихи, но сме изключително горди да кажем, че си струваше.

Да работим по втория ни запис бе тежък и изморителен опит и сме много развълнувани относно издаването му с помощта на нашите нови партньори.

За нас е чест да се присъединим към списъка с имена като Cult Of Luna, Behemoth, Downfall Of Gaia, Harm’s Way, Igorr или The Ocean Collective.

Искаме да благодарим на Les Acteurs de l’ombre Productions за прекрасната им работа по първия ни албум „Æther“ и да им пожелаем успех в бъдещите им проекти.“

Повече подробности около новата творба ще съобщаваме своевременно.

„Æther“ може да чуете долу:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото