За новия албум на CAVALERA CONSPIRACY

Групата на легендарните братя Max и Igor Cavalera CAVALERA CONSPIRACY– преди време обяви, че започва работата по новия си албум. Той ще е първо издание под шапката на новия им лейбъл- Napalm Records. Продуцент е John Gray (Soulfly) и плановете за сега са новата творба да се появи през есента на 2014г. Членове на бандата и продуцентът коментират студийните сесии:

За сега това е най-бърият и най-тежкият запис, който някога съм имал удоволствие да правя с Max Cavalera.  Max, Igor and Marc бяха на една и съща страница музикално от момента, в който влязоха през вратата и процесът на записите беше доста спокоен. Никога до сега не бях работил с Igor Cavalera и бях излючително впечатлен от неговите възможности да разработи аранжиментите с Max и да докара някои изключително сложни барабани, записани наживо с неизменни повторения. Marc Rizzo, както винаги, блесна като истински китарен виртуоз. Обичам да работя с Marc, защото той винаги се самопритиска до перфектност, но е много земен и придържа нещата, когато е под напрежение. Това, което мога да кажа за Nate Newton- той ни разби на баса. Впечатлен съм от таланта му и очаквам с нетърпение да го видя някой ден.
-John Gray

Marc Rizzo, китарист:

Новият албум на CAVALERA CONSPIRACY беше страхотен за записване..определено един брутален и бърз трети запис!!!

Nate Newton, басист:

Беше страхотна забава да участвам в този запис. За мен беше предизвикателство за науча песните и да ги запиша. Беше доста интересен поглед върху начина, по който Max пише песни и съм горд да бъда част от това.

Повече обновления и новини около тазгодишния албум на CAVALERA CONSPIRACY очаквайте през следващите седмици.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото