Нова песен и първи концерт в завръщането на DER HUNDS

DER HUNDS се завръщат ударно и устремено с чисто нов сингъл, блестящо видео, първи концерт от две години насам и заслужено място в разрастващото се семейство на Projector Plus.

Алтернативният столичен квартет споделя първа нова песен след трудно издадения през  карантинната 2020 албум Apocalyptoholics“, който групата не успя да промотира достатъчно на живо. Gone” идва стремително с концерт на 26 февруари и е емоционална композиция с многопластови китарни фигури, чийто текст носи тъга от раздялата с любим човек.

Настроението на песента е в ярък контраст с гневните парчета от албума, издаден преди малко повече от година. Всички те ще звучат на живо в любимия столичен бар „Тънка Червена Линия“ в събота, 26 февруари. Бандата, натрупала безупречна репутация за лайв изпълненията си, не се качвала на сцена от две години и няма търпение да излезе пред публика, а тя ще стане свидетел и на премиерното излъчване на видеоклипа към “Gone”.

Меланхолията на песента е уловена умело от окото на режисьора на видеото – Боян Карамфилов, който успява да подчертае настроението не само с атрактивните кадри, заснети в празна читалищна зала, но и с майсторска работа с цветовете. Групата се доверява за трети път на Боян Карамфилов, който е снимал дебютния ѝ клип – „Mr. Blister“, както и „Fire” от „Apocalyptoholics“, а той споделя: „За мен е чест да работя с една от най-магичните български групи!

Линк към събитието във Фейсбук: тук.

Oнлайн премиерата на „Gone“ е в 11:00am на 27.02. в YouTube.

DER HUNDS са:

Боби „Косатката“ Мудолов, вокали, китара

Деян Петков, китара

Мартин Евстатиев, бас китара

Ивайло „Пифа“ Петров, барабани

🌐Website: DER HUNDS

🌐Facebook DER HUNDS

🌐 Instagram DER HUNDS

🌐 Spotify DER HUNDS

🌐 YouTube DER HUNDS

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото