Най-грандиозният бирен фестивал в София отваря врати утре

От 17-ти до 20-ти и от 24-ти до 27-ми септември, в продължение на 8 дни, Парк център „Юнак“ става любимото място на всички почитатели на хубавата музика и студената бира!

Ценителите на кехлибарената напитка ще имат възможност да разпуснат в края на лятото, в сърцето на София, с богата палитра от свежа бира на изключително достъпна цена и вкусни мезета.

Бирен Фестивал София обещава много емоции и страхотно настроение с музика на живо! През първия уикенд на феста, на най-голямата открита сцена в столицата ще излязат група КОНТРОЛ, КОНКУРЕНТ и кавър група Lady Evil, а DJ Doni и DJ Марти G ще създадат невероятна атмосфера с разнообразни музикални стилове!

Входът ще бъде свободен през целия период на фестивала, а всеки ден ви очакват специални изненади и интересни награди!

Очакваме ви на “Бирен Фестивал София“ от 12ч. до 22ч. в Парк център „Юнак“ на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 38 (зад метростанция Васил Левски)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото