Концертът на HAMMERHEAD (BG) е този петък

Празникът по случай годишнината наKILL’EM ALLна METALLICA ще се състои този петък, 17 ноември , в столичния  клуб „Joy Station“. Вратите ще отворят в 19:00 часа, а в 20:30 часа ще започне шоуто на HAMMERHEAD (BG), отдаващо почит към един от най-великите метъл албуми и към едни от най-големите му фенове у нас. Освен целия KILL’EM ALL, който HAMMERHEAD (BG) ще изсвирят в чест на 40-годишнната от издаването му, ще чуем и много други любими песни на великата четворка. Същата вечер ще видим и автентични кадри от концерти събирани през годините от пътуващите по целия свят родни фенове на METALLICA. Ще чуем от сцената и какво си пожелават те, фенклубът HARVESTER OF SOFIA (HOS) на 15тата си годишнина от своето създаване!

Създаден от любовта към METALLICA, българският фенклуб Harvester Of Sofia (HOS) е събрал в редиците си най-запалените привърженици на групата. Родният трибагреник е сред най-често присъстващите по време на концертите на METALLICA, а постоянното му присъствие в репетиционната на бандата е ярък пример за обратната връзка с групата.

Билети за този празник се продават на касите в магазини „Фантастико“, онлайн и в мрежата на „Eventim.bg”. Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да го покаже за проверка на място през телефона си.

В момента цената на билетите е 25 лева, а на 17 ноември и на място в клуба ще е 30 лева.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

Събитието се организира с подкрепата на официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia и Елит Мес.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото