Със съжаление ви съобщаваме за поредното отменено шоу – това на CLOUDS, ABIGAIL и VELIAN, което трябваше да се състои на 17 април.
Ето и информация от организаторите:

Приятели, с огромно съжаление обявяваме, че пандемията взе поредната концертна жертва. Шоуто на Clouds се отменя на този етап.
По-долу ще намерите информация за реда на анулиране на закупените билети и възстановяване на платените за тях суми.
Феновете, които са платили билетите си с карта през виртуалния ПОС терминал към Борика, не е необходимо да предприемат никакви действия. Поръчките ще бъдат анулирани и плащанията ще бъдат възстановени обратно по картите, от които са извършили плащането, по служебен път. В случай, че картата, през която сте направили плащането вече не е валидна, моля свържете се с eTicketsMall на info@eTicketsMall.com в тридневен срок за уточняване на алтернативен начин на връщане на платената сума.
Молим феновете, които са платили билетите си в брой на каса на ИзиПей или през ePay, да изпратят следната информация на info@eTicketsMall.com :
– Номер на билета – намира се непосредствено под баркода на билета;
– Банкова сметка, по която желаят да възстановим платената сума, включително: 1) Име на получателя , 2) IBAN, 3) BIC и 4) име на банката.
Благодарим на всички закупили билети! Искрено съжаляваме, че събитието не можа да се проведе.