Концертът на AMORPHIS, SÓLSTAFIR и LOST SOCIETY е тази неделя

Последни, много важни новини за концерта!

Концертът на AMORPHIS, SÓLSTAFIR и Lost Society е тази неделя, 5 ноември, в столичния Pirotska 5 Event Center.

Събитието ще се проведе при следната програма:

18:30 ч. ще отворят вратите за публика
19:10 ч. Lost Society
20:00 ч. SOLSTAFIR
21:30 ч. AMORPHIS
23:00 ч. Очакван край на събитието

Входът за притежателите на билети за партер ще е от улица „Пиротска“ 5. Всички билети за балкон и медии ще влизат от страната на сградата на улица „Джордж Вашингтон“.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при повече от познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети (оръжие, несгъваеми чадъри, твърди дръжки на знамена и др.) и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Катерене, качване или скачане от сцената е абсолютно забранено! Нарушителите ще бъдат извеждани от клуба без право на възстановяване на парите за билета!

След консултация с клуба и предвид архитектурата на мястото се взе решение на това събитие деца до 7 годишна възраст да не бъдат допускани по никакъв повод и начин. В случай, че сте закупили билет за дете до седем годишна възраст средствата за него ще ви бъдат възстановени на входа на събитието.

Гардероб няма да има, носете със себе си само най-необходимото. Внасянето на вода, напитки и храни няма да бъде допускано освен в извънредни случаи и лекарско предписание удостоверено на входа.

Билетите за концерта на AMORPHIS, SÓLSTAFIR и Lost Society са изчерпани.
Притежателите на билети трябва да са наясно с това, че веднъж преминали през проверка и контрол след това излизането от мястото на събитието ще е окончателно.

Предстои ни дългочакана вечер с три страхотни групи!

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото