Китаристите на MANOWAR, OZZY и DIO пристигат за уникално шоу

Музикалното шоу ELECTRIC GUITARLANDS ще се състои този четвъртък, в столичния клуб Mixtape5 при следната програма:

19:00 часа – Отварят вратите за публика;
20:00 часа – Начало на концерта
22:00 часа – очакван край

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Настоящият китарист на MANOWAR Майкъл Анджело Батио, китарния герой Гас Джи (GUS G), откритието на DIO Роуън Робъртсън (Rowan Robertson) и един от един от най-известните италиански шредери Анди Мартонджели (Andy Martongelli) идват заедно с талантливия вокалист Рикардо Курци (Riccardo Curzi), басиста и барабаниста на Vinnie Moore Франческо Капоралети (Francesco Caporaletti) и Роберто Пирами (Roberto Pirami).

Списъкът с песни за това шоу се състои не само от произведения от кариерите на тези страхотни музиканти,  но и от класики на легендарни групи като Black Sabbath, Dio, Van Halen  и др. По време на двучасовото шоу ще видим и уникалната двойна китара на М.А.Батио!


Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.


ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото