Как организаторите на Hills Of Rock облекчават пропусквателния режим

Как организаторите на Hills Of Rock облекчават пропусквателния режим:

Какво сме предприели, за да направим посещението ви днес по-приятно:
⚠️ На входа са на разположение 5 коридора за хора, които вече са с поставени фестивални гривни (от 1 до 5, отляво надясно) и ⚠️ 2 коридора за хора без поставени гривни (двата най-десни коридора).
Вратите ще отворят с 10 минути по-късно от обявеното – в 17:05.
🚀 Веднага СЛЕД влизането ви във фестивалната зона, вдясно от лентите за вход, ще откриете INFO/LOST & FOUND зона. Там ще можете да оставите открити загубени вещи, както и такива, които охраната е отнела от вас. Вещите ще бъдат обозначени с номер, с който при напускане ще можете да ги получите обратно. Молим все пак да се съобразите с позволените и непозволени предмети преди пристигане!
💳 Системата за разплащания с дебитни карти на Mastercard вчера изпитваше проблеми поради претоварване на обслужващите клетки на мобилните оператори, въпреки допълнителните мерки, които бяха взети. Предприели сме още действия съвместно с обслужващата банка и мобилен оператор, за да не изпадаме в подобна ситуация и днес.
ℹ️ Посетители ни сигнализираха, че QR-кодовете на гривните им се изтриват – това се получава основно при използване на aутан или други препарати против насекоми, които съдържат алкохол. QR-кодът Ви помага да научите колко средства имате в гривната, но неговото изтриване НЕ ОЗНАЧАВА, че средствата ви ги няма – те се съхраняват В ЧИПА на картата. За да проверите наличността на подобни гривни, можете да се насочите към всяка каса/обект от фестивалната зона.

  1. #1 написан от b (преди 3 седмици)

    „Принцът на мрака“ Ozzy Osbourne пусна чисто нов сингъл.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото