Излезе новият албум на IRON MAIDEN

Чакането приключи! IRON MAIDEN направиха премиерата на новия си 17-и студиен албум Senjutsu“. За него те черпят вдъхновение от Изтока. Чисто новият двоен албум показва, че поразителната креативност на  бандата не приключва дотук. Това е първият им албум от 6 години насам и е записан в Париж с дългогодишния продуцент Kevin Shirley и съвместен продуцент Steve Harris.

Албумът е предшестван от възторжено приетото анимирано видео на 15-и юли към първия сингъл  „The Writing On The Wall“, създадено по концепция на Bruce Dickinson с двама бивши ръководители в Pixar. То последва месец на тийзър кампания и глобално „търсене на съкровища“ за находки за заглавието на трака и концепцията. След това в края на миналия месец последва втората песен от него,Stratego“, записана през 2019 г. в Guillaume Tell studios и е продуцирана от Kevin „Caveman“ Shirley и съвместно продуцирана от Steve Harris.

За „Senjutsu“ – превежда се като „тактика и стратегия“ – бандата отново избра услугите на Mark Wilkinson, който да направи зрелищна корица на самурайска тема, базирана на идея от Steve Harris. С продължителност по-малко от 82 минути, „Senjutsu“, като предишния запис „The Book Of Souls“, ще бъде във формат двойно CD/троен албум на плоча.

„Senjutsu“ е наличен за поръчки тук в следните формати:

– Standard 2CD Digipak
– Deluxe 2CD Book Format
– Deluxe heavyweight 180G Triple Black Vinyl
– Special Edition Triple Silver And Black Marble Vinyl (Details to follow)
– Special Edition Triple Red and Black Marble Vinyl (Details to follow)
– Super Deluxe Boxset featuring CD, Blu Ray and Exclusive Memorabilia
– Digital album [streaming and download]

Съдържание:

„Senjutsu“ 
„Stratego“ 
„The Writing On The Wall“ 
„Lost In A Lost World“ 
„Days Of Future Past“ 
„The Time Machine“ 
„Darkest Hour“ 
„Death Of The Celts“ 
„The Parchment“ 
„Hell On Earth“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото