Игра за концерта на SEPTICFLESH

Днес стартираме поредна игра. Metal Hangar 18 и организаторите от SME дават възможност на един от вас да спечели покана за концерта на SEPTICFLESH в София. Играта стартира днес, 13 февруари и приключва на 16 февруари, петък, в 12:00 ч.

Какво трябва да направите, за да влезете в жребия за наградите? Харесайте и споделете (публично) плаката за събитието на нашата Facebook страница, коментирайте под него с любим клип на групата и тагнете свой приятел.
След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: SEPTICFLESH и стискайте палци да изтеглим точно вас.

Успех!

Гръцките дет метъл ветерани Septicflesh се завръщат в България за един по-специален концерт.

Шоуто ще се проведе на 17 февруари 2024 г. в клуб Joy Station по специална покана и не е част от турне на групата.

Главен герой на вечерта ще бъде актуалният албум на бандата Modern Primitive‘, който излезе през май миналата година.

Билети за концерта на Septicflesh на 17.02.2024 г. в клуб Joy Station са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касите на магазини „Фантастико“, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:

–           50 лв. промо за първите 50 билета, закупени от мрежата на Bilet.bg
–           60 лв. до деня на концерта
–           70 лв. в деня на концерта

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото