Memento Mori продължават мисията си да подкрепят ъндърграунд сцената. Следващата група в каталога им са испанските дет метъл зверове INTOLERANCE, които подписаха с компанията договор за издаване на дебютния си студиен албум.

INTOLERANCE произхождат от испанския град Сарагоса, откъдето са и техните сънародници ATARAXY. Създаден през 2015 г., квартетът отдава почит на безсмъртния дет метъл и зловонието, което извира от злобните тонове на бандите, които оформиха и дефинираха стила в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век. Нищо изискано и полирано няма да откриете, когато проникнете в гробницата на INTOLERANCE: само смърт и гнилоч. Звученето на групата е препоръчително за фенове на BOLT THROWER, GRAVE, ASPHYX, MORGOTH, ENTOMBED, CONVULSE, OBITUARY и UNLEASHED.

Първият дългосвирещ албум на испанците трябва да се появи на пазара на 25-и юли 2022 г. CD вариантът ще излезе под шапката на Memento Mori, за винил форматите ще се погрижат Fucking Kill Records, а Godz Ov War Productions ще пуснат на пазара записа на аудиокасета. Предстои обявяването на още подробности.