Детайли за предстоящия албум на ENDEZZMA

Скоро след като подписаха договор за два албума с ENDEZZMA, Dark Essence Records днес обявиха подробностите за “The Archer, Fjord and the Thunder”, третия пълноформатен албум от норвежките блекове, който ще огласи новата година с излизането си на 21 януари 2021 г.

Създадена през 2006 г. от фронтмена M. Shax, настоящият състав на ENDEZZMA, включва M. Malphas – китари, Nihil – ритъм китари, Skriu – барабани и Aske – бас, създавайки сплотена група музиканти, които заедно демонстрират брутален, яростен, и все пак мистично-естетически подход към музиката си, който е тяхна запазена марка.

С “The Archer, Fjord and the Thunder”, ENDEZZMA прави огромна крачка напред в писането на своите песни. Смесвайки суровата неприветливост от ранните дни на блек метъла с епичното величие на по-късните групи, за да създаде албум, който хвърля мост върху пропастта между тъмните химни и примитивната агресия.

Записан във Vika Studio и Malpherno Studio в Норвегия, “The Archer, Fjord and the Thunder”, е смесен и мастериран от Tore Stjerna в Necromorbus Studio в Стокхолм. С обложка нарисувана от Stefan Todorovic/Kahos Diktator Design, албумът ще бъде достъпен в Digipak CD и LP формати, с плакат А2, включен във виниловата версия.

Траклист и обложка:

1. The Awakening
2. The Name of the Night is a Strong Tower
3. Anomalious Abomination
4. The Archer, Fjord and the Thunder
5. Formless and Void
6. Garden ov Heathen
7. Wild Glorior Death
8. Open Your Eyes and Stab the Sight
9. Arrows of Equilibrium
10. Closure

Ето какво коментират от ENDEZZMA:

„Развълнувани сме най-накрая да разкрием новините и подробностите за „The Archer, Fjord and the Thunder“, защото това е албум, в който наистина сме оставили не само парче от сърцето си, но и цялата си душа. Никога преди не сме работили толкова усърдно и толкова решително върху всеки малък детайл от албума. В него наистина виждаме групата да се издига от пепелта като нова златна същност, с копнеж, който е по-бясен от всякога, изпълнен с желанието да запали света с нашата музика.

Чувстваме, че албумът повежда групата в нов епичен и митичен пейзаж и изпраща слушателите на адско, наситено и епично пътешествие в тъмен и неясен свят, озарен от пламтящите стрели на стрелеца на равновесието, дива славна смърт и аномална погнуса.

“The Archer Fjord and the Thunder” трябва да се разглежда като концептуален албум и ви каним в нашия свят на звезден мрак, за да изследвате нашия път на изгаряща преданост … We are Endezzma

Предстоят още страхотни неща за разкриване около ENDEZZMA, а дотогава можете да гледате последното им видео „Serpent Earth“ от предишния албум „The Arcane Abyss“.

Официални ресурси:

Endezzma on Facebook:
Endezzma on Instagram:
Band contact: endezzma@online.no
Band booking: micha@redback-promotion.com
Dark Essence contact: post@karismarecords.no
Dark Essence Records:
Dark Essence on Facebook:

  1. #1 написан от zloba1 (преди 6 месеца)

    Радост за ухото и настроението…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото