Дебютен сингъл от новия албум на DARK FUNERAL

Шведските блек метъл легенди Dark Funeral представят пилотен сингъл от новия си албум „We Are The Apocalypse“. Песента се нарича „Let The Devil In“ и към нея има заснето видео, което можете да гледате долу.

Китаристът и основател на Dark Funeral Lord Ahriman коментира: „С огромно удоволствие ви представяме първия сингъл от предстоящия ни албум „We Are The Apocalypse“ с песента „Let The Devil In“. Може би е леко по-различна песен от нас, но все така съдържа истинския и мрачен дух на Dark Funeral. За всички нас бе очевидно, че това ще бъде песента, с която ще повдигнем завесата и ще я представим първа.

Парчето идва и с видеоклип, който заснехме във Вроцлав, Полша, заедно с Grupa13. Наистина беше страхотно удоволствие да работим с такъв професионален екип. Резултатът е впечатляващ и напълно се вписва в мрачната история, която е „Let The Devil In“. За мен това парче идва като доказателство за великите дела, които можете да постигнете, когато се обърнете към най-съкровената си тъмнина и в хармония се слеете в едно с вътрешния си дявол. Насладете се на мрака!“

„We Are The Apocalypse“ излиза на 18-ти март чрез Century Media в следните формати:

– дигипак диск
– ограничен бокссет с диск и плоча в цвят на черен мрамор, включително и постер
– черна плоча
– сребърна плоча (ограничена до 400 копия за целия свят, достъпна само чрез EMP и шведски магазини)
– червена плоча (ограничена до 1000 копия за целия свят)
– плоча с пръски в черно, бяло и синьо (ограничена до 500 копия за целия свят, достъпна през официалния магазин на групата)
– дигитално издание на албума

Песните в албума са:

01. Nightfall
02. Let The Devil In
03. When Our Vengeance Is Done
04. Nosferatu
05. When I’m Gone
06. Beyond The Grave
07. A Beast To Praise
08. Leviathan
09. We Are The Apocalypse

Видеото към песента „Let The Devil In“:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото