ЧЕСТИТ 1 АПРИЛ!

Благодарим на всички фенове на GUNS N’ ROSES, които ни се довериха.

След вчерашната новина за грандиозните концерти на GUNS N’ ROSES в две от съседните ни държави, група отдадени фенове, измежду които и автори в Metal Hangar18, стартират подписка, с която да покажем на родните организатори горещото желание на почитателите на тази невероятна банда, да видим Axel, Slash и компания на родна земя.
Датите между 16 юли (Букурещ) и 22 юли (Атина) все още са свободни, а присъствието на групата в региона е рядко явление, така че всички усилия в тази посока не бива да бъдат пестени.
Ние от Metal Hangar18, поемаме ангажимента да оформим подписката и при преминаване на минимума от 1000 имена, да внесем искането на феновете пред всички български промоутъри, способни да организират събитие от такъв мащаб.
Освен електронния вариант на подписката, сме създали и хартиени такива, които могат да бъдат подписани на място, в любимите ни  столични музикални клубове – Mixtape 5, Live & Loud, При Черепите. Документите могат да бъдат подписани от всеки желаещ, след понеделник, всеки ден след 18.30 часа, на входа на съответния клуб. Попитайте директно на място.
Призоваваме всеки фен на рока, метъла и дори тези, които харесват много по-тежките му вариации, да удари едно рамо и да успеем да сбъднем тази мечта на хиляди почитатели на творчеството на бандата.

Включете се тук – ПОДПИСКА