Група ОСТАВА изпраща годината с три бутикови концерта

Както повелява традицията, момчетата от група Остава ще изпратят 2023-та, този път не с един, а цели три бутикови концерта.

Първата им спирка е в Bee Bop Café в Пловдив, утре, 22-ри декември. За истински магични вечери следва да се готвят феновете им в Стара Загора, на 29-ти декември в Club 5th Avenue и в София на 30-ти декември в Топлоцентрала.

Свилен, Жоро, Боян, Дани и Алекс обещават наистина вълнуващи празнични срещи, които ще оставят трайни следи в сърцата на публиката.

Освен концертите, феновете на Остава имат и допълнителен повод за радост. Групата в момента работи усилено в студиото, където записва четири нови песни. Сред тях се откроява „Свободен„, една тъжна любовна балада, която обещават да изпълнят на живо за първи път по време на трите концерта.

Свободен“ вече е готова и представлява ново творческо измерение за Остава. Със своя дълбок текст и изтънчен аранжимент, песента обещава да докосне сърцата на слушателите и да стане неизбежна част от техния репертоар.

Бандата с нетърпение очаква да сподели този уникален момент с феновете си и да създаде незабравими спомени през този празничен сезон.

В сетлиста на концертите разбира се ще присъстват както хит синглите „Шоколад„, „Океан„, „Поля от слънчогледи„, „Бесен„, „Внимание„, „Сателит„, „Мама„, „Помощ„, „Саботаж„, „Клише„, така и стари песни, които рядко са изпълнявали на живо.

Билети в мрежата на Eventim.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото