В памет на Sean Malone (CYNIC)

Почти година след смъртта на Sean Malone от CYNIC, единственият жив член, мозъкът Paul Masvidal разкрива булото около кончината на неговия приятел и съратник и му посвещава още едно съвместно парче, което можете да чуете по-долу. 

„Откакто моят приятел  от Cynic Sean Malone почина в края на 2020 г., много хора публично спекулираха и се свързваха с мен относно обстоятелствата около смъртта му. Запазих мълчание, докато работех по скръбта си и от уважение към личния живот на Malone. Въпросите и слуховете продължават, затова искам да споделя каквото мога с многото фенове, чийто живот той докосна толкова дълбоко и които се стремят към някакъв финал.
На 7 декември 2020 г. Sean Malone е намерен мъртъв  в Ларго, Флорида, където е живяла майка му. Тя е боледувала известно време преди смъртта си през 2018 г .; Малоун беше нейният единствен болногледач през тежката ѝ последна година. Причината за смъртта е самоубийство.
През януари 2020 г., изведнъж загубихме нашия приятел от групата Sean Reinert. В комбинация със загубата на майка му, това беше емоционален двоен удар, който силно разтърси Malone. След смъртта на майка му, ние говорихме често, дълго разговаряйки за скръбта, загубата и бъдещето на Cynic. Помолих Sean да се премести в Калифорния и да живее с мен, за да може да се изправи на крака и да започне отначало, и той го направи. Забелязах нова сила в него, която не бях виждал преди. Той беше развълнуван, че отново е в света, работихме върху нова музика и дори започна да преподава бас. Тогава дойде пандемията. Всичко спря и Malone също. Болката и страданието му се появиха отново и светлината му започна да намалява. Събитията взеха неочакван обрат. Късно в една ранна лятна нощ той изчезна. Обаждах му се, оставях съобщения, изпращах текстови съобщения, изпращах имейли, контактувах с изчезнали хора и всички, с които имахме общо, но никой не беше чувал нищо. Нямаше отговор. Той напусна света. Надеждата ми, че той се прегрупира насаме и ще се появи отново, се превърна в болка в сърцето на 7 декември. Докато споделям тази тъжна новина за смъртта му, искам да отпразнувам живота му, като споделя един от най -красивите и лирични моменти, записани някога, и такъв, който феновете му все още не са чували. Няколко години след излизането на Re-Traced EP на Cynic, Sean Malone записа своя фретлес бас върху  соло китарата ми и това е песента озаглавена “Integral.”
С това видео искам да отпразнувам свиренето му и да споделя, в негова чест,  файла с песента + преписи за изтегляне от Bandcamp. https://listen.cyniconline.com/cynic-alliance

Благодарен съм, че мога да споделя този видеоклип с вас сега и ще споделя подробности за новата музика през следващите седмици. Моля, празнувайте гения и трансцендентния талант, който беше Шон Малоун. Прочетете повече за очарователния му живот, уникални страсти и постижения на страницата му в Уикипедия.
Като акт на подкрепа и в чест на Месеца на осведоменост за предотвратяване на самоубийства, ви каня да дарите, както желаете, за песента  “Integral”, която идва с китара/бас транскрипция на песента и инструментален (без бас микс) за колеги музиканти, с които да свирите. 50 процента от приходите ще бъдат споделени с организации за предотвратяване на самоубийства „Напиши любов на ръцете й“ (TWLOHA) и с проекта „Тревър“. Останалите ще отидат за финансиране на документален филм за живота и артистичността на Малоун и Райнерт.

С любов и смелост, Пол Масвидал“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото