Вижте трейлъра на „Tomorrow” на Светлана Близнакова

Вокалистката на SEVI пусна трейлъра на видеото към едноименния сингъл от дебютния си солов албум “Tomorrow”. Клипът ще бъде представен на 15-ти ноември в Sofia Live Club, където ще се състои и премиерата на албума.

На сцената към фронт дамата на SEVI ще се присъединят музикантите: Александър Кирилов (Etnotix, Vulgar Bulgar), Иван Попов (Тома), Мартин Профиров (P.I.F., Силует), Рали Велинов от SEVI,  Милена Генева (Vocalize This) и Рози Лесидренска (Time Jugglers ).

Видеото на “Tomorrow” е дело на Игнати Йорданов, а песента е написана в колаборация с китаристката Александра Зернер, която е автор и на аранжимента.

Албумът “Tomorrow” вече е в предварителна продажба в специален limited edition pre-order pack, а Светлана Близнакова обещава и мини турне из страната в подкрепа на албума, веднага след промото. За сега някои от градовете в списъка са Пловдив, Бургас, Стара Загора и Плевен.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото