Видео съобщение от Dennis Stratton (ex-IRON MAIDEN) за концерта на Maiden United

На 14 април се навършват 44 години от издаването на дебютния албум на IRON MAIDEN.
Един от оригиналните китаристи на групата Dennis Stratton ще гостува с трибют проекта Maiden United, с който ще представят специален сет от акустични аранжименти на песни на Iron Maiden.

По-долу можете да гледате и видео обръщение от Dennis към българските фенове.

https://www.facebook.com/maiden.bulgaria/videos/428027039760664

Maiden uniteD e проект на Joey Bruers, който е искал да направи едно специално трибют шоу предназначено за холандския фенклуб на Iron Maiden. Заедно с музиканти от няколко групи той подготвя и изпълнява сет от пре-аранжирани акустични версии на песни на Maiden. Реакциите на публиката и фенове са зашеметяващи.

По време на концертите от турнето “Maiden uniteD 1980” групата ще изпълни всички песни от легендарния първи албум на Iron Maiden от 1980 г. в специални акустични преработки с участието на Dennis Stratton (китарист на Iron Maiden през 1980 г.). Разбира се, на живо ще бъдат изпълнени и още някои песни от предишните албуми на Maiden uniteD. Dennis ще се включи и в други песни като „The Trooper“ и „Wasted Years“.

Maiden uiniteD и Dennis Stratton ще гостуват в България за пръв път на 14 април.  Групата е изключително развълнувана за първата си среща с българска публика. Концертът е ще се състои в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Ограничено количество билети се продават в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg: https://epaygo.bg/1569285834

В деня на събитието, ако има свободни места, билети ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Очаквайте още информация и следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud: https://www.facebook.com/events/1023193985595866/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото