АХАТ и Joe Lynn Turner тръгват на турне тази неделя

Остават броени дни до старта на ROCK & ROLL FOREVER Tour, който ще премине през шест български града, а именно:

10 септември – ВЕЛИКО ТЪРНОВО, Летен театър

11 септември – Русе, Летен театър

12 септември –  Верна, Летен театър

14 септември – Бургас, Летен театър

15 септември – Пловдив, Летен театър, парк „Бунарджика“

17 септември – София, клуб Joy Station

Концертът във всеки град ще започне точно в 20 ч. и ще продължи повече от два часа. Група АХАТ ще забият първо най-жестоките си парчета, а след това ще останат на сцената заедно с легендата Джо Лин Търнър, за да изпълнят най-големите хитове на Rainbow и Deep Purple.

Притежателите на VIP билети ще имат достъп до обособена зона с отделен вход и перфектна видимост към сцената. На разположение на всички ще има достатъчно барове, където ще се лее бира на корем.

Ако все още не притежавате билет за някой от концертите, може да се сдобиете с такъв като влезете на www.sme.bilet.bg и изберете съответния концерт или посетите каса на Fast Pay или магазини „На тъмно“.

Цената на стандартен билет е 60 лв. до деня на концерта, а след това се променя на 70 лв. VIP билетите са на постоянна цена от 80 лв.

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото