SCARLET AURA свирят в София и Пловдив

Както вече писахме, Scarlet Aura, най-обичаната румънска хеви метъл група с женски вокали, идва в България на турне! Групата ще представи новия си албум “Rock-Stravaganza”!

Дати в България:

11 октомври в София в Live&Loud
12 октомври в Пловдив в UnderCity!

Scarlet Aura, ангелите на румънския рок, с вълнение обявяват издаването на своя 10-ти албум, озаглавен „Rock-Stravaganza“, и новия видеоклип към песента, носеща същото име. Този албум отбелязва специален етап в кариерата на групата, тъй като е вторият албум на румънски език и обещава да бъде истинска музикална екстраваганца.

„Rock-Stravaganza“ не е просто пореден рок албум, а почит към верните фенове и празник на музикалната еволюция на групата. Албумът включва хитове от предишните албуми „Trup de apă“ – Steelborn и „The Rock Chick“, както и вече утвърдени песни като „Șerif Stelar“, „Ere“, „De Ce“ и „Îngeri pe Motoare“, които са преосмислени по иновативен начин, като същевременно запазват същността, която ги е направила популярни. Включени са и нови песни като „Ochii care nu se văd“ и „Rock-Stravaganza“. Всяка песен е презаписана и адаптирана, за да отрази артистичната зрялост и креативността на групата.

Издаването на албума „Rock-Stravaganza“ ще бъде отбелязано с впечатляващо турне, където феновете ще имат възможността да изживеят на живо магията на новите версии на любимите си песни, заедно с музикални изненади, подготвени от групата.

Scarlet Aura продължават да вдъхновяват и иновират, демонстрирайки, че страстта към музиката и връзката с феновете са ключовите елементи на техния успех. „Rock-Stravaganza“ е повече от албум; това е незабравимо преживяване, което ще остане в сърцата на слушателите за дълго време.

За повече информация, билети и подробности за албума, посетете официалния сайт на групата Scarlet Aura: www.scarletaura.com.

Признати като най-добрата румънска хеви метъл група с женски вокали от феновете на жанра, Scarlet Aura имат кариера, изпълнена с успешни издания и концерти, които са завладяли публиката по целия свят. Scarlet Aura продължават да бъдат начело на музикалната сцена, като изтласкват границите на креативността и артистичната изява. Групата се състои от Aura Danciulescu (вокал), Mihai Danciulescu (китара), Rene Nistor Нистор (бас), Dan Lica (клавиши) и Matthias Klaus (барабани).

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото