PRIMORDIAL със самостоятелен концерт в София на 16 октомври

PRIMORDIAL идват у нас за самостоятелен концерт през октомври тази година по покана на EventEase. Хедлайн шоуто на ирландската паган/блек банда ще се състои в клуб Mixtape5 на 16 октомври 2021г.
Момчетата споделят голямото си вълнение от факта, че се връщат в България за трети концерт и подготвят актуален сетлист с продължителност над час и пловина.

След последния разпродаден лайв на ирландците в столицата ни са минали 5 години, а енергията от силното им и обичайно емоционално представяне, все още държи българските им феновете.

Богатият концертен опит на Primordial, както и високо оценените издания в дискографията им, поставя формацията сред най-значимите артисти, които винаги са в добра форма. И в регионален, и в международен план, това е банда, чиято идентичност я откроява от потока.

Билети Ранно Пиле на цена от 30 лв. може да намерите онлайн на http://bit.ly/Primordial2021 (в системата на PaySera Tickets), на каса само в магазини На Тъмно в цялата страна и по куриер с наложен платеж на 0886 126 995!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото