Подгряващо парти за MACHINE HEAD

Warm UP Machine Head POSTERНа 17 септември, този четвъртък, в столичния бар Rock It и при свободен вход ще се състои подгряващото парти за концерта на MACHINE HEAD. Очаква ви DJ програма с много музика от Robb Flynn и компания, както и любими техни песни, подготвена със съдействието на MACHINE HEAD BULGARIA – българския фен клуб на американските любимци. Ще ви бъдат представени част от хората, отговорни за приятното пребиваване на бандата у нас и ще чуете първи за някои от специфичните им изисквания. Също така ще разберете и какво е общото между традиционната българска кухня, един от най-добрите японски ресторанти у нас и хубавата музика. Около 23:00 ще се проведе традиционната за BGTSC томбола.

На място ще можете и да си осигурите билет за специалната вечер на 24 септември, но само в случай, че има останали налични.

 

Очакваме Ви, DJ започва в 20.00 часа!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото