Антифриз-Antifriz„Здравейте, знайни и незнайни съграждани!

Днес е голям ден за българския народ. Ден, който наследниците ни ще помнят и ще почитат! Защото от днес група Антифриз вече официално има свой сайт! Той може да бъде достъпен на адрес: www.antifrizband.com

Съобщението идва минути след като бандата бе започнала ежедневния си запой и обсъждаше последните актуализации на етикетите на шишетата за ракия.

В новия сайт вече всеки сънародник може да прочете последните новини около Антифриз, предстоящите дати за концерти, да разгледа песните и клиповете ни, а защо не и да ни пише имейл да се почерпим.

И това далеч не е всичко – в супермодерния си сайт сме интегрирали супермодерен магазин, своеобразен Кореком, където можете да похарчите парите си, които ние после ще изпием. След като пуснахме на пазара ултрауспешните сутиени и прашки, сега имаме удоволствието да ви представим и тениските си, които предпазват от моладжийски кифли и промиване на мозъци от масоните. И нали сме си свои, решихме да направим отстъпка от цената на всяка от тях, така че вече са на намаление.

Понеже сме привърженици на прозрачността, смятаме за необходимо да отбележим пред феновете, че за изработката на сайта сме платили 1 шише спирт на дизайнера, който освен алкохолик е и наркоман, което обяснява значителното присъствие на зеления цвят в страниците.

Та, по повод това събитие вече можете да сте ни благодарни, че отвоювахме още един почивен ден (национален празник) за българина, който занапред ще запълваме с кебапчета и бира.

Спиртът е здраве! „

Група Антифриз