RANDY BLYTHE иска да си почине от LAMB OF GOD

След успешното турне в подкрепа на албума ‘Resolution’, групата Lamb Of God обяви, че иска да си вземе почивка. Вокалистът Randy Blythe беше този, който потвърди информацията:

Това беше много събитийно, на места мното стресиращо, албумно колело и изминаха три години, откакто започна. Имам нужда от почивка. Утре имам 19-часов полет до САЩ, после още един до вкъщи. Освен двата фестивала това лято, няма да мисля за Lamb Of God, турнета, свирене, писане на нов материал- абсолютно нищичко от тези неща. Време е да подредя нещата, да дам възможност на мозъка си да се събере и да бъда по някакъв начин нормално човешко същество.

Randy изразява възхищението си от изминалото турне, най-вече от африканската част:

Не си истински гангстер, докато не дойдеш в Южна Африка и твоите фенове не ти хвърлят някое от тези неща на сцената –  череп от брадавичеста свиня. Това е най-странното нещо, което са ми хвърляли на сцената някога, а съм получавал някои наистина странни работи- затова го кръстих Джеф. (..) Реших, че ще завърша колелото на турнето с готин автопортрет с Джеф.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото