Пълни подробности около сръбския фест DARKNESS RISING

Фестивалът Darkness Rising, организиран съвместно от Blasphemy Promotion и Misanthropic Intolerance, който ще се проведе в белградското предградие Prnjavor, финализира своя лайнъп, който ще бъде от 27 местни и чужди банди от Финландия, Италия, Германия, Белгия, Чехия, Полша, Гърция, Хърватска и Словения.
За хедлайнери са предвидени-Horna, Enthroned и Desaster, а лайнъпа се допълва от Behexen , Infernal War , Sargeist, Fides Inversa, Inferno, Frostmoon Eclipse, Sekhmet, Somrak, Handful Of Hate , The One, The True Endless, Emptiness, Prognan, Ater Era,Simargal, Svartgren, Triumfall, Samrt, Terrörhammer и Zloslut, които ще се представят в три поредни дни.

Вижте пълното разписание на групите по часове:

Тридневни билети все още са достъпни на цени от 50 Евро и 60 Евро в деня на феста. Еднодневни билети също може да закупите на цена от 25 Евро на предварителна продажба и 30 Евро на място. В България Билети може да бъдат резервирани и закупени чрез Тодор Красимиров на следния мейл – tickets.bg@darknessrising.rs.

За повече информация посете официалния сайт  или фейсбук страницата на фестивала.

Фестивал с такива размери и подобна концепция – Hellhammer fest е проведен през 2003г. в Панчево, Сърбия, но е само частично изпълнен, поради отказа на повечето от бандите, заради слабия интерес на феновете. Така че, искрено се надявам феста да бъде проведен и пожелавам успех на организаторите.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото