GORMATHON с предстоящ албум

Новоизгряващите мелодик дет метъли Gormathon са готови да превземат трона на жанра. Шведите разкриха обложаката (дясно), заглавието и датата на излизане на своя нов, втори албум „Following The Beast“. Артуъркът е дело на талантливия Eliran Kantor, работил с познати нам имена като Sodom, Testament, Kataklysm и Iced Earth, и чийто почерк лесно можем да разпознаем. Ето какво разкрива художникът за концепцията:

Групата ме помоли да нарисувам версията си за легендата на Hårga, за дяволът, дегизиран като цигулар, измамил младежите от селото Hårga (в близост до Bollnäs, Sweden) да танцуват до смърт на едни хълм.

Любопитното тук е, че Bollnäs всъщност е родният град на Gormathon.

Датите, на които албумът ще се приземи в Скандинавия, са 24/26.09, а на 29.09 го очакваме и в останалата част на Европа. Стокхолмските фенове щастливци ще могат да присъстват на специално рилийз шоу на 17.09. Предстоят да бъдат обявени редица европейски тур дати в подкрепа на творбата.

Докато се появи нова музика можете да дадете по едно ухо на „Land of the lost“ от 2012г.:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото