Защо LOVE/HATE са в конфликт

 

Фронтменът на Love/Hate Jizzy Pearl обяви Crucified за собствен запис. Освен това, за да няма обърквания, името на турнето също е сменено. Изявлението на Jizzy:

Просто е – не исках да се занимавам вече с бивши членове, не си заслужава кавгите. Няма да похарча хиляди за банда, която прави стотици. Не сме Queensryche или Great White, че хонорарът ни за вечер да възлиза на 2 000 000 долара. Но все пак се намират хора, които ни смятат за златната кокошка и мислят, че мърчът ни върви като този на Maiden или Motorhead. Има и такива, за които да запалиш вана и да потеглиш на турне е фасулска работа. Нещата седят по този начин – това ми е последната обиколка с Love/Hate, а след нея вече ще стане ясно кой е в и кой извън бандата. По-нататък вече ситуацията ще се уталожи и никога повече няма да свиря с когото и да било от тези бивши членове. Обичам Love/Hate – феновете са невероятни, музиката беше на ниво, но, отново казвам, не си струва.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото