Започна строежа на сцената за концерта на BON JOVI

В последните две денонощия на Стадион Васил Левски бяха разтоварени всичките 48 тира, които превозват продукцията на групата – сцена, осветление, звук, както и част от оборудването за бекстейдж зоната за членовете на групата, мениджмънта и екипа – преносими кухни, перални, сушилни и т.н.

Сцената, която българската публика ще види в деня на шоуто е съвсем нова като продукция и дизайн. Тя е създадена специално за предстоящото европейско турне на Bon Jovi и ще бъде използвана за първи път на нашето шоу.

Размерите на конструкцията са рекордни за страната ни. Сцената е с основа петдесет и пет на двадесет и два метра и височина двадесет и четири метра. Толкова мащабно съоражение се строи за първи път на Стадион Васил Левски. Интересна е и покривната конструкция на сцената, която е новаторско дизайнерско решение. Какъв ще бъде точно новият диазайн се пази в строга тойна от екипа на групата, но очакванията са за нещо истински впечатляващо.

В строежа вече са включени целият екип специалисти, които пътуват с групата – около сто и петдесет човека, както и още сто и двадесет от а от българска страна.

Датата на пристигане на самата група също не е уточнено, но предвид факта, че те за първи път ще се качат на новата си сцена би могло да се очаква, че ще пристигнат в София няколко дни преди концерта.

Фотокредит: Ясен Немски за Болкън Ентъртейнмънт

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото