WICKEDA, POMORIANS, Q-CHECK и СЪРМАТА с концерт на 1 април

Знаменита комбинация от изпълнители очаква посетителите на предстоящия двадесет и първи Sunday Art Report в клуб Строежа. WICKEDA, THE POMORIANS и Q-CHECK влизат в поредица от концертни сетове на 1-ви април. Между тях СЪРМАТА ХАРИ, популярният фронтмен на вече несъществуващите Шкода, както и на Surmata Harry’s Coptor Mix, отново ще влезе в ролята на „поет с китара„, редувайки акустични песни с остроумни изказвания в собствен стил. Sunday Art Report е иновативен клубен фестивал, осъществяващ се с подкрепата на любимото ирлндско уиски Bushmills и в новаторския дух на холандската бира Grolsch.

WICKEDA, Q-CHECK и Сърмата Хари вече са участвали в същата комбинация на сцената на Строежа преди точно една година, тогава и с участието на Мартин Карбовски. Събитието през миналия март доведе до напълно разпродаване на билетите и стабилизира интереса на публиката към този тип изяви. Сега, тази неделя, към компанията се присъединява още една не по-малко силна и популярна група – THE POMORIANS, допълвайки постановката около очертаващия се тежък лайн ъп.

Билетите за общия концерт вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 7 лв. на предварителна продажба и 8 лв. на съответната дата и на място. Ето и касите – Строежа, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък.

С оглед на комфортното изкарване и високия интерес броят на билетите е ограничен до 250, така че се препоръчва предварителното им закупуване!

SUNDAY ART REPORT XXI – 1 април 2012!
Литературно-музикален неделен клубен фестивал
С подкрепата на BUSHMILLS & GROLSCH

19:00 – Отваряне
19:45 – Концерт: Q-CHECK
20:45 – Поет с китара: SURMATA HARRY
21:30 – Концерт: THE POMORIANS
23:00 – Концерт: WICKEDA

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото