Тази сряда в софийския клуб neu!Berlin ще се случи един по-особен концерт за почитателите на китарната музика. Виновните са бъдат Nick Chongi и Mytrip, които ще покажат два сравнително различни подхода към инструмента и двата различни стила, в които те резултират. Шоуто започва в 21 ч., а входът е 5 лв.

Nick Chongi ще представи на живо парчетата от EP-то „Songs From The Back Of A Van“ + неиздадени парчета от предстоящия пълен албум със същото заглавие. Nick Chongi е от Пловдив и се състезава за България в националния ни отбор по алпийски ски. В
свободното си време той се занимава с музика по добре познатата система „направи си сам“ (DIY).

Музиката на Mytrip е полярен, аморфен и плътен звуков пейзаж, който чрез статика се стреми да създаде безкрайна аудио среда. Ангел Симитчиев се занимава с този проект вече близо осем години. Резултатите са куп издадени касети, концерти в България и чужбина, колаборациите Emerging Patterns, zev died ochestra и mother spit, както и много музика за театрални представления, пърформанс и видео арт. На 4-ти октовмри Mytrip за пръв път ще направи изцяло китарен сет.