WEAPON на Aero Rock Starz 2011

Още една страхотна британска група на Aero Rock Starz!

Ready 4 U

Ready 4 U

Aero Rock Starz с гордост обявиха, че непосредствено след издаването на новия им жесток рок сингъл ‘Ready 4 You’, WEAPON потвърждават участието си в звездния списък на фестивала! Съвсем новото парче ще бъде изсвирено на живо за първи път на 9 юли в Стара Загора!

WEAPON стартират с начален тласък в голямо турне на MOTORHEAD (32 дати) и с издаването на сингъла ‘Set the Stage Alight’, който стига Nо. 2 в рок метъл чартовете.Родена от пепелта на ‘Fast Relief’ с ирландския вокалист Danny Hynes и Baz Downes – бас (двамата основатели на ‘Snatch’) и перфектно допълнена от Bruce Bisland (сега в Sweet на Andy Scott) и Jeff Summers – китара, WEAPON подписват договор с Virgin Music Publishing.

Съставът на групата остава непроменен до момента, в който Bruce поема изцяло ангажимент към ‘The Sweet’ и Baz е възпрепятстван от участия на живо поради болест. Двамата напускат бандата с топли чувства и пожелания за успех! Идва качествено попълнение в лицето на басиста Gavin Cooper (BattleZone Killers на Paul Di’Anno) и Ian Sweeting (The Risen/Stone Katz) на барабани.

С това, което са ни приготвили да чуем на Аero Rock Starz, WEAPON правят заявка да ни покажат за какво всъщност иде реч в рока!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото