Watain, Кикимора, Carnifex и Mastodon във „Фрактура“

На 25 юли (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Within Temptation, Leprous, Armored Saint и August Burns Red.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъдат излъчени специални интервюта с Watain и родната банда Кикимора, и ще бъде припомнено какви истории разказaха Carnifex за родните фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Mastodon и репортаж от немския фестивал Amphi.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Powerwolf, ще видят как Chelsea Wolfe прави кавър на Ozzy Osbourne, класическата песен ще бъде на Bruce Springsteen, в “Exotic“ ще бъдат представени No Raza, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Korn в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Obscura, One Day Less и Neonfly също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото