WATAIN анонсираха нов албум

Вчера (31.10) шведската блек метъл група Watain публикува следното съобщение в своя Instagram профил:

„Записите на седмия албум на Watain започна в неделя, 1 август, а сега, на 31 октомври, работата е официално завършена и запечатана.

В тази нощ ние тържествено се обръщаме със страхопочитание и смирена благодарност към силите, които държат могъщата си ръка над Watain в благословия и закрила и които през последните три месеца се втурваха диво през многото тунели, вени, пътеки и реки, които образуват мрежата на нашето същество, позволявайки ни да работим и творим с достойнство и сила.

С тази нова творба ние се стремим да отклоним колкото се може повече очи от шеметната бъркотия от илюзии и човешки недостатъци, така преобладаващи в света на хората и вместо това да отразим вечния пламък, осветяващ собствената ни духовна и физическа близост в този кратък антракт, който е животът.

Тази вечер си спомняме и за мъжете и жените преди нас, които хранеха този пламък, и техния благороден труд и преданост, които го накараха да бучи към небесата като хиляди палежи.

На всички наши последователи, ученици, поддръжници изпращаме нашата благодарност за вашия постоянен копнеж и лоялност. Имаме много страхотни и ужасни неща, които да споделим с вас в бъдещето!“

Официален източник:

https://www.instagram.com/watainofficial/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото