WARSCUM и MIZERERE се присъединяват към концерта на BENIGHTED и FBI

benighted-poster-finalWARSCUM е група, създадена от Иво Масларов през септември месец 2014-та година, с идеята да се свири интензивен микс от дет метъл и грайндкор. Два месеца по-късно е факт и дебютното издание, под формата на ЕР със заглавие Society Rape. Интересен факт около бандата е участието на датския барабанист Мадс Лауридсен, свирил в легендарната група Konkhra, както и в много други проекти. За краткото си съществуване Warscum осъществяват значително количество концерти сред които и съпорт на бащите на дет метъла Cannibal Corpse, Malevolent Creation, Grave и други. Актуален състав:

Александър Петров – вокали

Иво Масларов – китара

Явор Мечев – бас

Мадс Лауридсен – барабани

 

MIZERERE е дет метъл банда сформирана през 2007-ма година в София. Групата е повлияна от банди като Prostitute Disfigurement, Severe Torture, Lock Up. От 2008-ма година Mizerere започват активна концертна дейност, като дебюта на сцена е заедно с лидерите на БГ дет метъла Enthrallment. Следват множество клубни концерти и участия в ъндърграунд фестивали, след които бандата получава много позитивни отзиви за своите живи изпълнения. През 2010-та година Mizerere подгряват шведската грайндкор банда The Arson Project в София, след което са поканени да свирят и на фестивал в Букурещ с хедлайнери белгийските легенди Agathocles. През 2011-та бандата организира и свири на концерта на американската дет/грайнд банда Misery Index в София. През 2012-та година Мizerere са избрани за една от подгряващите групи на мексиканските „главорези“ Brujeria в София.  През 2014-та излиза и дебютният им албум озаглавен „Vomiting Fecal Mass“, към който е заснет и официален видео клип за песента „Raped By Her Cut Fists“.

Концертът на Benighted, FBI, Warscum и Mizerere ще се състои на 28-ми октомври в клуб Live & Loud. 100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на WWW.LIVEANDLOUD.NET на цена 20 лв., след това цената ще се вдигне, а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото