WALLS OF JERICHO с видео към „Reign Supreme“

По-долу може да гледате новия официален видеоклип към парчето „Reign Supreme“ на WALLS OF JERICHO, взето от предстоящия запис на бандата, „No One Can Save You From Yourself“, който излиза на днешната дата чрез Napalm Records. Относно новата творба, фронтдамата Candace Kucsulain коментира:

Мина доста време откакто последно издадохме нов албум, но нещата не са се променили толкова много. Все още сме тежки и ядосани, а новата творба направо кърти! Притежаваме уникална енергия на сцената и това е нещо, за което се трудим през последните 17 години. Всичкото това време между албумите ни ни помогна да осъзнаем колко важно е за нас да създаваме шоу. Благодарение на това, успяхме да сътворим запис, който представя идеално нашата енергия на живо. В творбата може да се усети болката, мрака и хаоса, а самите парчета служат като саундтрак към тези прояви и явления.

wallsofjerichoband2016_638

Избрахме името „No One Can Save You From Yourself“, защото хората смятаме, че истинска промяна не може да се случи, докато не погледнем вътре в себе си и не дадем това, което се иска от нас. Не осъзнаваме, че ние сме най-лошия си враг и това може да остане така завинаги. Става дума за прогрес – след като веднъж открием разликата, не ни остава друг избор, освен да предприемем някакво действие.

Списък с песни и обложка:wallsofjerichonoonecd

01. Intro
02. Illusion Of Safety
03. No One Can Save You From Yourself
04. Forever Militant
05. Fight The Good Fight
06. Cutbird
07. Relentless
08. Damage Done
09. Reign Supreme
10. Wrapped In Violence
11. Anthem
12. Beyond All Praise
13. Probably Will

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото