VRANI VOLOSA представят трети сингъл и разкриват името на новия си албум

Бургаската пейгън метъл група Vrani Volosa ще представи трети сингъл. Той се нарича „Cure For A Dangerous Sickness“ и  ще е достъпен за слушане от утре, 22-ри септември (Равноденствие).

Лидерът на групата Христо споделя:„Cure For A Dangerous Sickness“ e кратка и с лесно запомнящи се текст и рефрен песен. Може би една от най-опростените композиции, които сме правили досега, с хващащи ухото мелодии, умерено темпо, радиофоничност. Разбира се, всичко това е подчинено на наследството, оставено от групата – сменящи се акорди, тежък груув, меланхолия и мрак. Текстът е написан точно една година преди началото на войната в Украйна и някак си много странно се допълни с настъпилите събития и все пак – четете между редовете, истината е някъде там! Чуйте „Cure“, пишете ни, какво мислите и ще се срещнем съвсем скоро на концерт! Наздраве!”

Новият албум на музикантите ще се казва „Woods Mountains Skies“. Той е четвърти поред дългосвирещ опус в дискографията им. С няколко думи – 65 мин. епичен метъл в духа на Bathory, Primordial, Tiamat, който представя трансформацията на човешкото същество в чудовище, буквален и преносен смисъл, кръговратът в природата и как тя заличава всяко зло и възстановява равновесието.

Повече детайли за „Woods Mountains Skies“ предстоят да бъдат споделени.

 1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

  Една от НАЙ-СТОЙНОСТНИТЕ И самобитни банди пръкнали се по нашите ширини.Чакам албума!На диск,плоча и касета…Диска да е дигипак.Всички издания да са в лимитиран тираж….

 2. #2 написан от dot (преди 1 година)

  Една от малкото български групи, които така и не успях да харесам. Има нещо много не както трябва във вокалите – звучат ми фалшиво!

  • #3 написан от zloba (преди 1 година)

   Тази музика няма нищо общо с IRON MAIDEN, PANTERA и METALLICA 🙂

   Не е за теб! МУЗИКА ЗА СЛУШАНЕ е!

   Тя е само за хора, които имат душа!!!

   • #4 написан от dot (преди 1 година)

    Хубаво е,че си запознат с музикалния ми вку, но това не променя факта,че вокалите продължават да фалшивеят 😉

    • #5 написан от zloba (преди 1 година)

     ами кажи с кой/кои ги сравняваш, че да знаем какви са ти изискванията…

     • #6 написан от dot (преди 1 година)

      Просто споделих мнение, с което никой не е длъжен да се съобразяава. А изисквания нямам в случая, групата това иса, това прави. Иначе на въпроса ти – веднага се сещам за Primordial, Falkenbach и някой албуми на Bathory (особено Blood On Ice), но в тези банди всичко си е наред …

 3. #7 написан от Анонимен (преди 1 година)

  Ами, то Христо не може да пее.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото