VORGA издават дебют

vorga-Band

Многонационалната блек метъл група VORGA ще издаде самостоятелно своя дебютен EP ‘Radiant Gloom’ на 20 февруари.

Първо няколко думи кои са VORGA? VORGA е създадена от Atlas през 2016-та в Шотландия. Целта е да създадат емоционално резонансна музика, която може да улови духа на дисонанса, фрустрацията и увреждането в съвременния свят. След преместването си в Германия групата е оформена изцяло. С членове от Великобритания, България и Германия, мултинационалният екип се заема със записите на музиката, която ще чуете съвсем скоро.

VORGA са:

Atlas – Rhythm Guitars, Bass & Lyrics
Пешо Спейса – Vocals
Jervas – Drums
Volker – Lead Guitar

Намерението на музикантите винаги е било да създаде музика, която съчетава модерната мелодична блек метъл естетика с атмосферични и космически влияния с лиричен фокус върху възгледа за света от анти-антропоцентристка позиция. Зареденият с огромна енергия мелодичен стил се противопоставя на блек метъла и лиричния стил в опит да вдъхне чувство на благоговение, вълнение и безпомощност от силата, която може да усети, когато всичко ни напусне. Като да гледаш звездите и да осъзнаеш колко си незначителен.

За в бъдеще VORGA са подготвили още едно ЕР, което ще бъде издадено по-късно през тази година. В процес на създаване на пълноформатен албум са и търсят възможности за концертни участия.

Очаквайте скоро още новини от VORGA!

Обложка и трак лист на ‘Radiant Gloom’

EPCover-vorga

 

1. The Black Age
2. Argil
3. Divine
4. Hunger

 

 

 

 

 

 

 

 

« You pass me by. You leave me rot like a dog. You leave me die, Vorga …
I follow you, Vorga. I find you, Vorga. I pay you back, me. I rot you. I kill you, Vorga. I kill you filthy »

Можете да последвате групата на ФБ страницта им.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото