Вижте тримата победители от конкурса „Запиши албума си безплатно”

Max Sound StudioВ надпреварата през 2016 година участваха 21 групи. Тя протече чрез гласуване във фейсбук. Всичко, което трябваше да направят участниците бе, да приветстват своите фенове, да гласуват за тях. Ето и тримата победители:
SLAVE PIT – 729 гласа
TERRAVORE – 619 гласа
THRASHIT – 393 гласа
Те ще имат възможността да се възползват от напълно безплатни услуги в http://www.maxsoundstudios.com/ със съдействието на Максим Горанов (Диана Експрес), Иво Иванов (Enthrallment), Христо Христов (Mediaplan Group) и да запишат своята авторска музика.
SLAVE PIT, които успяха да спечелят първото място, печелят възможността да запишат пълнометражен албум с дължина до 50 минути, както и предложение за неговото издаване / разпространение от http://mediaplan-group.com/ .
TERRAVORE печелят второто място и възможността да запишат мини албум с дължина до 20 минути и предложение за издаване / разпространение.
THRASHIT се нареждат на трето място и печелят възможността за безплатен мастеринг на песен, мини албум или албум.
Победителите трябва да се подготвят и да влязат в студиото, в следващите шест месеца, в противен случай ще изгубят възможността да се възползват от наградата.
Също така, няма да имат право да участват както следва:
Бандата, спечелила първо място, няма да може да се кандидатира в следващите пет издания на конкурса.
Бандата, спечелила второ място, няма да може да участва в следващите три издания.
Бандата, спечелила поощрителното трето място, ще пропусне само едно издание.

„ Честита нова година! Благодарим на всички групи и проекти, които проявиха интерес и участваха в първото издание. Честито и на спечелилите. Убедени сме, че всички са положили огромни усилия, затова сега е наш ред да покажем какво можем и да създадем едни добри продукции на високо ниво. Второто издание на конкурса започна. Успех на следващите участници!”

Конкурсът включва всички жанрове от класически рок до най-екстремните стилове. Второто издание ще се провежда през цялата 2017 година и ще протече чрез гласуване във фейсбук на този адрес.
Всеки, който желае да се запише за участие, трябва да заяви това, като изпрати имейл на: rec.your.album@gmail.com
Изпратете линк към фейсбук страницата си, снимка на групата, кратка биография, която да включва жанр, име на групата, издания, концертна дейност и т.н. Ще се приемат и заявления на новоформирани проекти, които вероятно нямат издания или концертна дейност.
ВАЖНО! Тази година заявки ще може да подават само групи / проекти, които съществуват в регистрите на министерство на културата!
Гласуването ще стартира точно след 6 месеца. През това време, всички изпратили имейл със заявка за участие, ще бъдат включени в списъка на гласуването, след което ще трябва да разчитат изцяло на подкрепата, на своите фенове. Няма възрастови ограничения в конкурса.

Ето и бандите, които участваха в надпреварата през 2016:
A.B.M Another Body Murdered
Adrenaline Overload
Ciroza
Chainsaw Babies
Day of Execution
Grimaze
Incestus
Inflict
Leever
Mass Confusion
Mist en Scene
Nightmare
Paganblut
Rejuvenation
Slave Pit
Terravore
The Future That I Fear
Trashit
Vokyl
Лепкава Гняс
Срам и Позор

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото