Вижте официалния постер на ROCKSTADT EXTREME FEST 2019; BIO-CANCER заменят ARCHAIC

Вчера, малко след като се разбра, че американските дет метъл легенди SIX FEET UNDER ще са последният голям хедлайнер на ROCKSTADT EXTREME FEST 2019, беше пуснат и официалният му постер. Той е дело на Costin Chioreanu и може да бъде видян по-долу. Още тази сутрин обаче имаме разместване в лайнъпа. Очевидно, траш метълите от Унгария ARCHAIC няма да могат да вземат участие във фестивала; на тяхно място влиза друга траш формация – BIO-CANCER от Гърция.

ROCKSTADT EXTREME FEST 2019 ще се проведе между 1-4 август в град Ръшнов, Румъния. Осигурени са два къмпинга с капацитет от по 800 палатки, пропуски за които може да се купят тук. Билети за фестивала могат да се закупят от този линк или от определени локации в Букурещ.

Продължава да тече и играта с награди за уникалното допълнително събитие – The Cave Between Worlds“. Всеки понеделник се тегли жребий с трима спечелили – за да се включите в играта, посетете страницата на Rockstadt във Facebook. Мини-евентът ще се проведе на 2 и 3 август в пещерата Valea Cetatii край град Ръшнов. В двата дни ще могат да се чуят експерименталните дарк/ембиънт сетове на ALONE IN THE HOLLOW GARDEN, AKTAU EOS, ARAC ENSEMBLE и VOID OV VOICES. Билети за специалното мини събитие има и на този линк.

rockstadt-2019

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото