Малко повече от 25 години след оригиналното си издание легендарната шведска блек метъл група VINTERLAND преиздава своя единствен, но придобил култов статус албум „Welcome My Last Chapter“.

Ето какво споделят:

„Наред с групи като Dissection, Sacramentum, Unanimated и други, VINTERLAND поставят основите на мелодичния блек метъл сааунд, който се появява, за да вдъхнови и повлияе, както на съвременни, така и на последващи групи. Дори в днешни дни този шедьовър извън времето намира дом сред новото поколение блек метъл фенове., които са омагьосани от ледената атмосфера, която албумът излъчва.

Повече от 25 години след оригиналната дата на издаване, цикълът беше затворен. Unisaund Studios със Dan Swanö (Edge Of Sanity, Bloodbath, Nighhtingale etc.), същият човек и студио, които записаха албума сега са зад това ремастерирано издание. На CD и винил, за всеки да открие и преоткрие!“

Ремастерираното издание на „Welcome My Last Chapter“ ще излезе официално на 22.02.22г. и вече е налично за предварителна поръчка в следните физически формати, CD, черен винил, пурпурен винил и може да бъде поръчан от Sound Polution.

В дигитален формат можете да го поръчате от предпочитана музикална платформа на този линк.

Официални ресурси:

https://www.facebook.com/VinterlandOfficial