ВИГ КОНТРОЛ пъдят ЛУКОЙЛ от София

Кольо Гилъна (КОНТРОЛ)

Концертът на тотемите на българския пънк е на 24 март в столичната зала ‘Универсиада’.

Заедно с КОНТРОЛ на сцената, по повод 5-тия рожден ден на радио Тангра Мега Рок ще излязат и MARK FOGGO’S SKASTERS и The Pomorians.

Оказва се, че шоуто обърква плановете на Шампиона по баскетбол на България – Лукойл Академик.

Той ще приеме словенския Кърка (Новоместо) извън София в мача реванш от 1/4-финалите на ‘Юрочалъндж’. Причината е, че по това време зала ‘Универсиада’, където „студентите” домакинстват, е заета с концерт за петия рожден ден на онлайн радио ‘Тангра Мега Рок’.

Докато предвожданата от Кольо Гилъна култова българска банда КОНТРОЛ, веселяците The Pomorians и ливърпулският футболен хулиган Марк Фого и шайката му скастъри забавляват феновете, Лукойл Академик ще играе решаващия си мач за участие във финалната четворка на турнира в Правец или Самоков. Първата среща на „студентите” с Кърка е на 22 март от 21,30 ч българско време, а реваншът е два дни по-късно. При нужда на 30 март ще се изиграе трети, решителен мач, отново в Словения.

Лукойл Академик достигна до 1/4-финалите на третия по сила европейски клубен турнир, след като завърши на второ място в група I.“

БИЛЕТИ за концерта, с цена 30 лв все още се продават в системите на  www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат по 35 лв.

Този концерт е с мега съдействието на TUBORG и JACK DANIEL’S.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото