Видеопоздрав от LAIBACH и подробности за концерта

Подгряващо парти на 17-ти май и премиера на визуалните материали от турнето SPECTRE ще се проведе в клуб Neu!Berlin.

Легендарните словенци Laibach пристигат у нас освен със специално подготвено визуално шоу и с лайв от минимум 2 часа. По време на концерта им, който ще се проведе на 21 май, в Sofia Live Club, феновете на групата ще имат уникалната възможност да се сдобият с книгата SPECTRE Party Book.

SPECTRE Party Book излиза с релийза на новия едноименен албум на Laibach. Идеята се ражда от желанието на бандата да създадат международно Парти движение, чиито последователи да се включат в мисията на словенците да превърнат света в по-добро място. Книгата съдържа 32 страници, основните тезиси на движението Парти, текстове на песни и регистрационен код. Всеки, закупил си книгата SPECTRE Party Book, има възможността да се присъедини официално към Парти движението, което му дава достъп до лимитирано съдържание и информация, получавани лично от Laibach.

Част от мърчандайза ще бъдат и официалните тениски и стикери на турнето SPECTRE, както и любимите на всички фенове метални значки VOLK.

Броени дни преди премиерата на SPECTRE в България, организаторите от DS Music и столичният клуб „Neu!Berlin” организират на 17 май подгряващо парти за истинските фенове на групата. По време на партито ще се състои и първата официална публична прожекция на съпътстващите видеоклипове и визуални материали и откъси от отминали концертни изяви на Laibach. Двама щастливци ще имат възможността да спечелят и покани за предстощия концерт на Laibach в Sofia Live Club. Ще звучат песни както от новия албум, така и почти всичко от прeдишните им албуми. Ще бъдат представени и други групи от Словения, NSK и вдъхновени от Laibach артисти от различни краища на света.

Повече информация за подгряващото парти може да бъде намерена ТУК.

Билетите за концерта на Laibach са в предварителна продажба в касите на EasyPay в страната, онлайн през мрежата на ePay.bg и TixGate.com, а в деня на концерта – и на входа на Sofia Live Club. Организаторите предупреждават, че местата са ограничени.

Повече подробности около концерта и афтърпартито на Laibach в София ще бъдат оповестени съвсем скоро.

За повече информация:
 https://www.facebook.com/laibachspectretoursofia
 https://www.facebook.com/laibach.informbiro
 http://www.laibach.org/

 Билети: https://www.tixgate.com/bg/event/laibach-live-in-sofia/267/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото